Poziv na druženje!

U Nacionalnom tjednu dojenja 01. – 07.10.2019. družite se s Mamama s Trešnjevke uz bogat program!


Srijeda, 2.10.2019. od 9 do 11 sati, Karibu Kaaawa, Trešnjevka
– naše omiljene voditeljice Grupe za potporu dojenju „Trešnjice“, Marija i Terezija, sjede s nama i pomažu nam da savladamo i ovladamo dojenjem te da se fokusiramo na sreću mame i bebe. Mame s bebama koje se dođu družiti s nama častimo kavom!

Nedjelja, 6.10.2019. od 14 do 18 sati, predvorje CeKaTe-a, Trešnjevka
– po prvi puta u povijesti naše Udruge organiziramo DAN UDRUGE ZA MAME S TREŠNJEVKE!
Ulaz je besplatan, predbilježbi nema, a program bogat i raznovrstan. Na promotivnom štandu možete saznati više o aktivnostima naše Udruge, postati pridružena članica ili kako mi to volimo reći članica prijateljica, te pomoći radu Udruge! Klikni za više info o članstvu..
Klinci mogu crtati i igrati se u dječjem kutku, a ako im postane dosadno, tu je Udruga Djeca u edukaciji – D.U.E.

Dođite. Upoznajte nas. Zabavite se.
Vaše Mame

 

RASPORED AKTIVNOSTI ZA DAN UDRUGE

 (U slučaju izmjena, sve informacije dijelimo na FB @mamestresnjevke)

14-15 sati

Mirta Šilinger PET MINUTA ZA ORGANIZACIJU (Proganja te osjećaj da ništa ne stižeš? Stalno si u potrazi za nekim JOŠ boljim rasporedom? Kako to drugi rade i imaju li tajnu formulu uspjeha? Pitaj ih! Uključi se u mini radionicu u kojoj ćemo dijeliti iskustva, prioritete i metode u obavljanju roditeljskih obaveza, otkriti da postoji svjetlo na kraju tunela i dno košare za prljavo rublje. Kao bonus, svi sudionici i sudionice otići će kući s neočekivanim darom.)

Voditeljice GPD-a „Trešnjice“ UPOMOĆ BEBA! (Vagat ćemo se, učiti pravilnu tehniku dojenja, pričati o njezi bebe i sve što tete patronažne znaju i žele podijeliti s nama.)

15 – 16 sati

Adrijana Dorotić KUTAK PLATNENIH PELENA (U sklopu projekta OKRENI NOVI LIST, UZMI PLATNENU PELENU!) Klik za više…

Hrvatska udruga doula KRUG PODRŠKE DOJENJU (Priprema okoline za podršku u dojenju i podršku majke u majčinstvu, tehnike OTPUŠTANJA očekivanja.)

16-17 sati

Nina Briški BW KUTAK, NOSIMO SE LIJEVO DESNO (Koju maramu/nosiljku odabrati, kako ju pravilno namjestiti i još puno toga…)

Petra Vlak, mag. nutricionizma, JEDEŠ, DAKLE TO SI (Osnove zdrave prehrane u trudnoći/dojenju, uvođenje dohrane kod beba.)

17-18 sati

Jelena Marunica Karšaj, dr. med., predavanje na temu motoričkog razvoja dojenčeta u prvoj godini DA KRETNJA NIJE SMETNJA Klik za više…