Zdravlje nadohvat ruke

Pretilost u dječjoj dobi može negativno utjecati na dječje fizičko zdravlje, kao i na njegovu emocionalnu dobrobit i samopouzdanje.
Djeca i adolescenti koji tijekom odrastanja usvoje navike redovite tjelesne aktivnosti i uravnotežene pravilne prehrane, odrast će u zdrave ljude.

U terapiji debljine nužan je multidisciplinaran pristup koji uključuje pravilnu prehranu, fizičku aktivnost i psihološku potporu.
U sklopu projekta „Zdravlje nadohvat ruke“ financiranog sredstvima Grada Zagreba udruga Mame s Trešnjevke nudi pomoć i podršku roditeljima koji žele raditi na razvoju i održavanju zdravih životnih navika svoje djece, ali i cijele obitelji.

Želite li saznati više o ovom projektu, pridružite nam se na našem Info danu, 12.3.2022. U parku stara Trešnjevka, od 10 do 12 sati. Naše članice i voditeljice projekta približit će vam ovu temu i ponuditi više detalja o predavanjima i radionicama koje slijede.

Na radionice i predavanja se možete prijaviti i direktno preko ovog linka.

Podsjetnik na predavanja možete dodati i u vlastiti google kalendar  preko sljedećih linkova: 1.predavanje, 2.predavanje, radionica.