Iz vrtića u školu – vodič za roditelje

Pozivamo sve zainteresirane roditelje djece predškolske dobi da nam se pridruže na besplatnom predavanju u četvrtak, 14. travnja u 17:30.
Predavanje će se održati u prostorima igraonice Vila Trešnjica, Dobojska 36, a moći će se pratiti i uživo preko Zoom platforme.
Prijave su obavezne na mail mst.udruga@gmail.com. Prilikom prijave molimo da napomenete želite li prisustvovati predavanju uživo ili preko Zoom platforme.

Roditelj ste predškolca? Imate milijun pitanja i nedoumica u glavi? Što dijete treba znati prije škole? Kako dijete pripremiti na nove obaveze? Kako izgleda dan u školi? Što kupiti od pribora?
Tim koji se sastoji od pedagoginje, psihologa, odgojiteljica i učiteljice, pokušat će odgovoriti na vaša pitanja. Kroz kratke prezentacije, saznat ćete što vas zanima, a nakon prezentacija slijede vaša pitanja. Tim je otvoren za sve vrste pitanja, odgovarat će pojedinačno i nadopunjavati jedni druge.
Stručni tim koji će voditi predavanje čine mr. Jelena Šestak Novak, prof. pedagogije, Bojan Branisavljević, prof. psihologije i ECHA specijalist za obrazovanje darovitih, Suzana Gojsević, odgojiteljica-mentorica, Slavica Trčak, odgojiteljica-mentorica i magistra primarnog obrazovanja Kristina Dragičević.

 

Podsjetnik na predavanje možete dodati i u vlastiti google kalendar!